2012. április 16., hétfő

Eredmény- tervek

Idén kipróbálok (-tam) egy új életmódot. Minden nap futok. Emellett tőlem idegen módon, belevittem egy kis tudományt is az edzéseimbe. Ez abból áll, hogy a futásaim végén egy egyenes 800 méteres szakaszt megnyomok amennyire bírok. Néha többször is. Szerintem ez nagyban hozzájárult, hogy a Vásárhelyi félmaratonon sikerült elérni a régi célomat, az 1:30-on belüli félmaratont. 1:27:34 alatt futottam, és bár a táv rövidebb volt néhány száz méterrel, hosszas számolgatás után megadtam magamnak a másfél órán belüli féltávot.

A mindennapi futásnak köszönhetően március huszadikán futottam az ezredik kilométeremet idén. Ez természetesen még soha nem sikerült ilyen korán.
Közben alakul az éves versenynaptáram is. Szóval nem túl sokáig bírtam verseny nélkül. Történt ugyanis hogy kaptam egy meghívást a bátyámtól a Keys100 -ra. Ez egy 160 km-es verseny Florida déli részen, jó melegben, és jó magas páratartalomban. Meglátjuk. Ehhez igazítva a többi versenyt, egy héttel előtte van a Terep Százas, így abból csak a felét merem bevállalni, az előtt két héttel meg Sárvár, így ott is csak a 12 óra. Egyelőre ezek vannak, jó lenne még az Ultrabalaton, de azzal egyelőre várok, meglátom milyen állapotban leszek addigra.
A Spartathlon már betelt, annak sikeresen ellenálltam szerencsére.
A futással kapcsolatban tehát tudtam pozitívumokat írni, valószínűleg még jobban ebbe menekülök. Az életem továbbra is vakvágányon, sodródok, teljesen elveszítettem az irányítást fölötte. Nem tudom mi lesz belőle, de addig is, nem tudok jobbat, mint futni.

7 megjegyzés:

  1. E jó.
    Nagyon jó.

    Szívből örülök.
    A többi meg majd jön magától, nyugi.

    VálaszTörlés
  2. Klassz! Majd kialakul a többi is!

    Kicsit irigykedem a százasra, egyszer szeretném valamelyik klasszikus 100milert megcsinálni :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Gyere, ha akarsz, vagy tudsz!

      Törlés
    2. Ó, ha csak az akaráson múlna ..... Majd egyszer, talán.

      Törlés
  3. Ha megverlek a Keys100-on, meghivsz az UB-ra? :)

    VálaszTörlés
  4. Csak igy tovabb! Es remelem, hogy jossz az UB-ra!

    Tamas

    VálaszTörlés