2012. március 1., csütörtök

A futás

megy. Eddig az évben minden nap futottam. persze nem mindig sokat, a pihenőnapokon csak olyan 5-6 km-t. Lehet hogy nagyon a szélsőségek embere vagyok. Továbbra sem tudom, hogy mi történik velem, de arra rájöttem hogyha nem futok se jobb. Ha futok, akkor meg minden nap, hátha akkor nem leszek gyenge. Nem tudom hogy meddig bírom így, remélem minél tovább. Persze így sem jön össze túl sok km, de talán több mint eddig. A két hónap úgy 740 km lett. Ezt még próbálom növelni, de nekem így sem rossz, főleg hogy benne volt a hideg, havas téli időszak. És nem vagyok egyedül, Runy kutya hű társam minden edzésen. Persze miatta inkább a kisebb 3 km-es erdei úton körözünk minthogy messzebbre merészkedjünk autóúton, de valamit valamiért. Szóval az életem nem egyszerűsödött, de futok ameddig bírok.

ilyen volt a tél 2012

3 megjegyzés:

  1. Tök jó ez a kutya :) Rövid szőrű border?

    Valamire biztosan jó volt és jó lesz ez a sok kilométer. Remélem arra is, hogy valahol idén összeFUSSUNK :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igen, rövid szőrű, elég ritka, küllemkutyásoknál nem kívánatos, ráadásul egy kicsit nagyobb is mint az átlagos collie. Egy farmról való Wales-bol, ahol dolgoztak a szülőkkel, és a tenyésztésben nem a küllem volt a szempont.
      Igen valamire talán jó a sok kilométer, ha másra nem talán arra hogy ameddig gyűjtögettem addig se fajt annyira a létezés.
      Veszprém, talán?

      Törlés
    2. Lájk a munka-vonalú ebért, bár egy biglájkért birkát is kellett volna venned hozzá :)

      Törlés