2011. december 27., kedd

Írnom kell

Jó régen volt a Spartathlon, de az érzéseim nem sokat változtak. Csak egyre tisztábban látom. Hogy mi történt.? Elrontottam mindent. A tények kedvéért röviden. Korinthoszig jól haladtam, kicsivel a tervezett időn belül, és nagyon jól éreztem magam. Utána azonban kezdett fogyni az időm, de nem tudom hogy hogy. Nagyjából a szerpentin előtt pánikoltam be teljesen, és "döntöttem el", hogy nem fogok beérni. A Hegy után a záróbuszként működő rendőrautó csatlakozott hozzám valahol. Elég sokat mentünk együtt, és elég paraszt volt ahhoz, hogy teljesen kikészítsen, és az utolsó szikrát is kiölje belőlem. Az 57-es pontra zárórára értem, nem mentem tovább,nem bírtam, itt a vége. Nem csak a versenynek.
Nem tudom hol rontottam el. Nem vagyok olyan erős fejben mint szeretnék. Nem tudom hogy miért. Azóta sem tudtam helyretenni. Valaminek vége van, de azt sem tudom minek. Csak az a biztos, hogy vége, nincs második lehetőség.
Mellesleg így ez a blog is csak üres beszéd, egy nagyképű szájhős értéktelen írásai csupán. Sajnálom, nem így akartam.
Azóta sem tudok futni rendesen. Most jön a január elseje, megpróbálom akkortól mint a kezdők. Nem tudom mi lesz belőle. Azt tudom, hogy valami elveszett ott a Görög vidéken örökre.
Úgy látszik, hogy a futással kapcsolatos terveim, álmaim is mennek a süllyesztőbe mint az összes többi.
Áááá, sokkal durvább annál minthogy le bírjam írni.

5 megjegyzés:

  1. Elveszett...

    'Nem bírom leírni...

    Csinálom majd mint a kezdők...'

    Azért legalább vmi elindult.

    Nem egy álomért KELL futni, nem VALAMIÉRT KELL futni.
    Azért futunk, mert jó.
    Azért futunk mert nem tehetünk mást.

    Futni kell, mert jó.

    VálaszTörlés
  2. Tudod, Zatopek is azt mondta, az embernek futni kell. Ha hiányzik, ha szenvedsz miatta akkor csinálnod kell. Ha tényleg ennyivel vége volna már rég mást csinálnál és nem ezen rágódnál....

    VálaszTörlés
  3. A legjobb modja egy rossz eredmény kitörlésének, ha egyáltalán nem gondolsz rá,és nem kérdezed magadtól folyton, hogy mi lett volna ha? A jó eredmények mindig felülirják a rosszakat.

    VálaszTörlés
  4. Jaja ne má! Nem bírom ezt a siránkozást. Kispalifaszát se érdekli milyen versenyen fogsz futni legközelebb. Egyébként sem kell versenyezni. Egyszerűen csak fuss. Aztán ha lesz kedved majd versenyzel ha meg nem lesz nem versenyzel. Legfeljebb jössz segítőnek hozzánk.-)

    VálaszTörlés
  5. Jó régen néztem be ide... Azóta már szerencsére találkoztunk otthon, és futottunk is. Az egy jó jel a folytatásra:-)
    Nyomjad, és most már szedd össze magad!:-)

    VálaszTörlés