2010. április 14., szerda

Minden rendben

Úgy néz ki, meggyógyult a lábam, harmadik hete futok, újra rendszeresen. Próbálom megerősíteni a lábfejem, amennyire lehet, úgy gondolom az lehet sok sérülés okozója. Mármint a gyenge láb boltozat. Megpróbálok fokozatosan a mezitlábfutásra, vagy az ahhoz minél közelebbi megoldásra nagyobb hangsúlyt helyezni. Erre jutottam.
Ezek a hosszútávú célok.
Most azonban másra koncentrálok, a legfontosabb hogy rövid idő alatt minél többet összeszedjek az év végi kondimból, ugyanis jövő hét végén indulok a sárvári 24 órás futáson. Amikor ezt elhatároztam akkor még beleszámoltam az elmúlt 3 hónapot is, mint kemény edzés időt. Ez sajnos hiányozni fog, de nincs mit tenni, menni kell. Legalább kiderül tényleg olyan sokat számit-e a pszihé.

4 megjegyzés:

  1. Hello Zoli!

    Jó az oldal, tetszik.
    Csak mosolyoghatnál azon a fényképen:)
    Főleg 60 után:)

    Üdv,
    Tamás

    VálaszTörlés
  2. Na, te se néztél ki különbül akkor.

    http://picasaweb.google.com/zol.lesi/HighPeak40#5386929432166810242

    Kellett ez? :)

    VálaszTörlés
  3. szevasz zolikam!
    en regen a 607-ben sokszor fociztam a teremben mezitlab!ugy sokat erosodott a labfej,boka...!
    nincs ra lehetoseg ott?

    VálaszTörlés
  4. itt? meg cipoben is veszelyes! amugy probalom hanyagolni a focit, nem hianyzik plusz serulesveszely. mondjuk most vasarnap voltam. :)

    amugy regen en is sokat voltam, fociztam mezitlab, nem hinnem hogy tul gyenge lenne a labam. nem is volt vele eddig soha bajom, de ezek azert eleg extrem igenybevetelek.

    VálaszTörlés